Door het warmtecirculatiesysteem van de Green Egg blijven de smaak, geur en kleur van de voedingsmiddelen optimaal behouden.
Door de unieke rondomverwarming blijft vlees en vis ongekend mals.
Voorgerechten
Kaaskroketten klassiek € 14
Garnaalkroketten klassiek € 16
Duo kaas-garnaalkroket klassiek € 15
Scampi’s kruidenlookboter 4st € 16,50
Carpaccio van runds € 18,00
Voorgerecht om te delen per 2 personen
Gegrilde camembert met brood € 14,00
Al onze voorgerechten zijn incl. brood
Vleesgerechten
Steak Bavette € 28,00
een relatief lang en plat stuk biefstukvlees en komt uit de buikspier van het rund. Het is werkvlees en is daarom iets steviger dan normale biefstuk. Het heeft een stevige bite, is erg smakelijk, met een volle vette smaak door de royaal aanwezige vetdooradering.
Eifel Filet Pur € 35,00
Eifelrund is een verzamelnaam van gekende runderrassen. Het verschil zit hem in de locatie waar deze runderen opgroeien. Deze staan te grazen op de kruidenweidens van het Eifels middengebergte rond St-Vith. De runderen zitten enkel binnen tijdens de wintermaanden en het afkalven. De rest van hun leven zitten ze buiten ontspannen in de frisse lucht. Deze mix zorgt voor een unieke smaak en een fijne vetstructuur. Unieke smaak, mals, kleine ecologische voetafdruk en Belgisch.
Diamanthaas € 31,00
wederom een mooi stukje vlees en is afkomstig van de schouder. Het vlees heeft minder werk gehad dan bijvoorbeeld de bavette en heeft daardoor een iets minder sterke smaak.
Irish Hereford Steak € 27,00
Hereford-vlees is licht gemarmerd, Dat wil zeggen dat er kleine vetadertjes door het vlees heenlopen die smelten tijdens het bakken en die het vlees een extra malse, sappige smaak geven.
Belgisch Wit-Blauw Filet Pur € 38,00
Het Belgisch Wit-Blauw is een runderras dat voornamelijk gehouden wordt voor het vlees. Het is arm aan vet en dankzij de fijne musculaire structuur is het vlees extreem mals. Daarnaast bevat het vlees bijna geen marmering. Deze eigenschappen zijn ontstaan uit de behoefte van de consument naar gezond, sappig en mager vlees.
Extra keuze uit:
Hofmeesterboter € 2,50
Truffelboter € 3,00
Chimichurri (aangeraden bij bavette) € 2,50
Pepersaus € 3,00
Witloofsla € 2,50
Slaatje met hardgekookt eitje € 2,50
Gemengde boschampignons € 3,00
Specialiteit van het huis!
€ 5,50
+ Hofmeesterboter of
Truffelboter
+ Gemengde boschampignons
AANRADER!
Visgerechten
Vispannetje uit de oven
Gestoofde prei & grijze garnalen € 26
Al onze gerechten zijn incl. frieten, kroketten of brood
Vanaf 6 personen vragen wij om max. 4 verschillende gerechten te kiezen