Menu

Menu

Voorgerechten


Brood met aioli € 2,00 pp

Kaaskroketten € 14,00

Scampi’s in kruidenlookboter € 15,50

Scampi’s in kruidenlookroom € 15,50

Feta uit de oven € 15,00

Köfte met turks brood, looksaus, tomaat en chimichurri € 11,00

Gegratineerde champignons uit de oven met lookboter € 13,50

Hoofdgerechten

Stoofvlees met Vals Paterke € 19,50


Gegrilde scampi’s € 24,90


Vispannetje uit de oven met rivierkreeftjes € 29,50

Onze keuzes van vlees

 

Diamanthaas € 32,00


Een mooi en mals stuk vlees uit het schouderblad van de voorpoot van het rund. Het stuk wordt ook wel Jodenhaas genoemd omdat Orthodoxe Joden geen vlees uit de achterpoot van het rund eten.

 

Eifel Filet Pur € 34,00


Eifelrund is een verzamelnaam van gekende runderrassen. Het verschil zit hem in de locatie waar deze runderen opgroeien. Deze staan te grazen op de kruidenweidens van het Eifels middengebergte rond St-Vith. De runderen zitten enkel binnen tijdens de wintermaanden en het afkalven. De rest van hun leven zitten ze buiten ontspannen in de frisse lucht. Deze mix zorgt voor een unieke smaak en een fijne vetstructuur. Unieke smaak, mals, kleine ecologische voetafdruk en Belgisch.

 

 Bavette Steak € 28,50


een relatief lang en plat stuk biefstukvlees en komt uit de buikspier van het rund. Het is werkvlees en is daarom iets steviger dan normale biefstuk. Het heeft een stevige bite, is erg smakelijk, met een volle smaak!


Zesrib Dry aged 28 dagen € 37,00


De zesrib vind je terug in de rug van het rund, letterlijk vanaf de zesde rib in het stuk van de lende het dichtst bij de spiering. Het is mals, heeft een volle smaak en is mooi vetdooraderd


 

 Keuze uit:


Gemengde boschampignons & hofmeesterboter € 4,00

 

 Gemengde boschampignons & truffelboter € 5,00

 

Gemengde boschampignons & chimichurri € 4,00

 

 

Pepersaus € 3,00

Champignonsaus € 4,50

Verse béarnaise € 4,50

Gebakken champignons met  look € 3,50

Slaatje met erwtjes € 2,50 


 

Bovenstaande gerechten zijn incl. frieten, kroketten of brood


Vanaf 5 personen vragen wij een keuze te maken uit max 4 verschillende voor- en  hoofdgerechten

Info:

- onze zaak is niet aan te raden voor kinderen onder de 12 jaar (wij serveren geen kindergerechten)


 - omdat wij hoofdzakelijk VLEESGERECHTEN bereiden, serveren wij geen vegetarische of veganistische gerechten, ook niet op aanvraag


-Voorgerechten worden enkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht.


- Omdat wij zo vers mogelijk trachten te werken is onze kaart beperkt en kan het zijn dat een bepaald gerecht niet meer verkrijgbaar is.


- om misverstanden te vermijden, bekijk zeker de menukaart voor u reserveert

         Al onze gerechten worden gegrild op onze Green EGG.

Door het warmtecirculatiesysteem van de

             Green Egg blijven de smaak, geur en kleur

            van de voedingsmiddelen optimaal behouden.

               Door die unieke rondomverwarming wordt 

                 voedsel sneller bereid en blijft vlees

ongekend mals.