Menu Feestdagen

Menu Kerstdagen

24, 25 en 26 december tussen 12u en 13u en vanaf 17u

Reserveren is mogelijk t.e.m  17 december

Volzet op 24 en 25 december

Voorgerechten

 

Huisgerookte zalm     € 19,50

Fijne ui - bieslook - yoghurtmayonaise

 

Wildcarpaccio    € 19,00

Mascarpone – balsamico – parmezaan

 

Romige preisoep met gerookte zalm   € 13,00


  

Hoofdgerechten

 

Filet van hert € 35,50

Boschampignons – crème van butternut - gratin van pastinaak - wildsausje

 

Filet Pur van het huis    € 37,00

Gebakken boschampignons - hofmeesterboter


 

Gegrilde Kabeljauw     € 33,00

Witloof – grijze garnalen

 

Vispannetje uit de oven € 34,50

Zalm - kabeljauw - gamba's - kreeftensaus

 

Onze hoofdgerechten zijn incl. aardappelgerecht

 

Desserts

 

Sabayon € 12,00

Amaretto – gestoofde peer - speculaas

 

Kaasplankje met garnituren     € 15,00


Crème Brulée € 8,00

 



Bij keuze van 3 gangen, amuse van het huis en lekkers bij de koffie achteraf



Gelieve  de gerechten door te geven bij het maken van de reservatie. Dit kan telefonisch of via het formulier.

Op deze manier vermijden we verlies van producten EN bent u zeker van uw keuzegerecht!

Bedankt!