Menu Feestdagen

Menu Kerstdagen

24 en 25 december vanaf 17u

Reserveren is mogelijk t.e.m  17 december

Voorgerechten

 

Gerookte zalm     € 19,00

Fijne ui - bieslook - yoghurtmayonaise

 

Wildcarpaccio    € 19,00

Mascarpone – balsamico – parmezaan


Raviolini van ricotta, truffel & mozzarella € 18,50

Spinazie - boschampignons - salieboter - parmezaan

 Optie verse truffel € 11,00


Hoofdgerechten

 

Filet van hert € 36,00

Boschampignons – crème van zoete aardappel - gratin -  bordelaisesaus

 

Filet Pur van het huis    € 40,00

Gebakken boschampignons -truffelboter

Optie verse truffel € 11,00

 

Vispannetje uit de oven met kreeftensaus € 34,50

Zalm - kabeljauw - gamba's - kreeftensaus

 

Verse hele kreeft met hoeveboter       dagprijs

Zongedroogde tomaten - basilicum - hoeveboter


Onze hoofdgerechten zijn incl. aardappelgerecht

 

Desserts

 

Sabayon € 15,00

Amaretto – gestoofde peer - speculaas

 

Kaasplankje met garnituren  € 15,00


Crème Brulée € 8,00

 



Gelieve  de gerechten door te geven bij het maken van de reservatie. Dit kan telefonisch of via het formulier.

Op deze manier vermijden we verlies van producten EN bent u zeker van uw keuzegerecht!

Bedankt!

unsplash