Menu Kerstdagen
24, 25 en 26 december tussen 12u en 13u en vanaf 17u
Reserveren is mogelijk t.e.m 17 december
Voorgerechten
Huisgerookte zalm € 19,50
Fijne ui - bieslook - yoghurtmayonaise
Wildcarpaccio € 19,00
Mascarpone – balsamico – parmezaan
Romige preisoep met gerookte zalm € 13,00
Hoofdgerechten
Filet van hert € 35,50
Boschampignons – crème van butternut - gratin van pastinaak - wildsausje
Filet Pur van het huis € 37,00
Gebakken boschampignons - hofmeesterboter
Gegrilde Kabeljauw € 33,00
Witloof – grijze garnalen
Vispannetje uit de oven € 34,50
Zalm - kabeljauw - gamba's - kreeftensaus
Onze hoofdgerechten zijn incl. aardappelgerecht
Desserts
Sabayon € 12,00
Amaretto – gestoofde peer - speculaas
Kaasplankje met garnituren € 15,00
Crème Brulée € 8,00
Bij keuze van 3 gangen, amuse van het huis en lekkers bij de koffie achteraf
Gelieve de gerechten door te geven bij het maken van de reservatie. Dit kan telefonisch of via het formulier.
Op deze manier vermijden we verlies van producten EN bent u zeker van uw keuzegerecht!
Bedankt!