Menu Feestdagen

Menu Kerstdagen

24 en 25 december tussen 12u en 13u en vanaf 17u

Reserveren is mogelijk t.e.m  17 december

Voorgerechten

 

Huisgerookte zalm     € 19,50

Fijne ui - bieslook - yoghurtmayonaise

 

Wildcarpaccio    € 19,00

Mascarpone – balsamico – parmezaan

 

Garnaalkroketten klassiek € 18,00


Noordzeekroketten € 18,50


  

Hoofdgerechten

 

Filet van hert € 35,50

Boschampignons – crème van butternut - gratin van pastinaak - wildsausje

 

Filet Pur van het huis    € 40,00

Gebakken boschampignons -truffelboter


 

Cataplana € 35

Portugees Visstoofpotje


Vispannetje uit de oven klassiek € 34,50

Zalm - kabeljauw - gestoofde prei - grijze garnalen

 

Vispannetje uit de oven met kreeftensaus € 34,50

Zalm - kabeljauw - gamba's - kreeftensaus

 

Onze hoofdgerechten zijn incl. aardappelgerecht

 

Desserts

 

Sabayon € 13,50

Amaretto – gestoofde peer - speculaas

 

Kaasplankje met garnituren     € 15,00


Crème Brulée € 8,00

 



Gelieve  de gerechten door te geven bij het maken van de reservatie. Dit kan telefonisch of via het formulier.

Op deze manier vermijden we verlies van producten EN bent u zeker van uw keuzegerecht!

Bedankt!

unsplash